ABC – FILM

PRISER !

Pris for hard-disk / minnepinne kommer alltid i tillegg !

Pris oppgitt i pris-sammenligningen, er alltid det rimeligste alternativet, og det kan fort bli dyrere hos flere av aktørene.

ABC Film  tar kr. 500,- pr. påbegynte halvtime for både 8mm og 16mm. Filmene blir overført i full HD ( High Definition: 1920 x 1080 linjer ) Når prisen gjelder pr. påbegynt halvtime, betyr det, at om du har 35 minutter film, må du likevel betale for 1 time, dvs. kr. 1000.  Denne type pris-setting medfører at du må betale for film du egentlig ikke har fått spilt over. Kjekt for leverandøren, men ikke fullt så kjekt for kunden.  Filmene kan også leveres i SD-kvalitet ( Standard Definition: 720 x 576 linjer), men da sannsynligvis til samme pris som HD. Positivt at det er samme pris for både 8mm og 16mm.


UTSTYR !

Retro Universal 8

ABC Film  benytter seg av en RetroScan Universal overspillingsmaskin som kom på markedet 2015.

Den scanner på samme måte som flesteparten av maskinene i denne pris-sammenligningen, men den har en enestående og utrolig innovativ konstruksjon. Den trenger pr. i dag litt lenger tid på å få jobben gjort enn en del andre maskiner, men gir til gjengjeld glimrende kvalitet.

Filene kan lagres i flere forskjellige filformat, både .MOV, TIFF, BMP,  JPEG m.fl. , og er således optimal også for «arkiv-lagring».


LOGO 2 SMALL

Digital Audio & Video Transfer Services