FILMSERVICE v/OPSAHLSETER

PRISER !

Pris for hard-disk / minnepinne kommer alltid i tillegg med mindre annet er oppgitt i teksten !

Pris oppgitt i pris-sammenligningen er alltid det rimeligste alternativet, og dt kan fort bli dyrere hos flere av aktørene.

Filmservice har nå oppgradert maskinparken fra sine gamle Transvideo og Sniper modeller, og anskaffet en Retro Universal.

Det betyr at de nå også kan levere filmer digitalisert i HD fra både 8 og 16mm film.

Filmservice har, som Moving Images, en pris pr. minutt, og det gjør det enkelt å regne ut hva det vil koste. Filmservice har også samme enhetspris for 8mm og 16mm, kr. 11,00 pr. minutt. Det innebærer at 60 min. 16mm koster det samme som 60 min. 8mm. dvs. kr. 660,00 pr. time for begge format. Filmservice og Moving Images er de eneste som ikke har noen minstepris/oppstartsgebyr, og du betaler uansett BARE for det antall meter du spiller over. En liten 8mm rull koster derfor kun kr. 44,00 hos Filmservice, og kun kr. 32,- hos Moving Images.

For deg som kunde,  er dette den gunstigste pris-settingen. Samme pris uansett format, ingen minstepris og du betaler kun for det antall minutter som spilles over.

Her har samtlige andre leverandører i pris-sammenligningen mye å lære.  


UTSTYR !

Filmservice har nå oppgradert til en Retro Universal digitaliseringsmaskin. Dette er en helt ny digitaliseringsmaskin, som ble introdusert i 2015/2016, og som i ettertid har fått oppgradert software, samt flere tilleggskomponenter som ble lansert i januar 2018.

Den scanner på samme måte som flesteparten av maskinene i denne pris-sammenligningen, men den har en enestående og utrolig innovativ konstruksjon. Den trenger pr. i dag litt lenger tid på å få jobben gjort enn en del andre maskiner, og er komplisert rent bruksmessig, men med en erfaren og dyktig operatør, gir den til gjengjeld glimrende kvalitet.


LOGO 2 SMALL

Digital Audio & Video Transfer Services