MOVING IMAGES

PRISER !

Pris for hard-disk / minnepinne kommer alltid i tillegg !

Pris oppgitt i pris-sammenligningen, er alltid det rimeligste alternativet, og det kan fort bli dyrere hos flere av aktørene !

Moving  Images har priset sine tjenester på den desidert enkleste og mest lettfattelige måten. Her er det INGEN minstepriser, INGEN priser pr. påbegynte time, INGEN startgebyr, INGEN tillegg for småspoler, INGEN tillegg for skjøting, INGEN tillegg for lydfilm. Rett og slett INGEN tillegg for noe som helst. Og SAMME PRIS for alle format. Og prisen er kr. 8,- pr. minutt. En liten 8mm rull (4 min.) koster kr. 32.-. Ja, du leste riktig – kr. 32,-. 1 time 8mm film koster kr. 480,-. 1 time 9,5mm koster kr. 480,-.  1 time 16mm koster kr. 480,-.  Og 1 time og 10 minutter = 70 min. = kr. 8,- x 70 = kr. 560,-. Uansett format.  2 timer koster kr. 960,-.  Og som om ikke det var nok – Alle Filmer Overføres i Full HD, dvs. med en oppløsning på 1920 x 1080 linjer, OG – som eneste leverandør – FORETAR MOVING IMAGES «WET-GATE SCANNING» UTEN TILLEGG I PRISEN.


UTSTYR !

Retro Universal 8Retro 8 JA

Moving Images benytter seg av en RetroScan Universal overspillingsmaskin som kom på markedet våren 2015. Den ikke bare scanner på samme måte som de mest avanserte maskinene i denne pris-sammenligningen, den har også en enestående, utrolig innovativ og fleksibel konstruksjon. Med sin modulære oppbygging, kan Retro Universal kontinuerlig oppgraderes både med hensyn til filmformater, bildekvalitet og programvare.

Den trenger pr. i dag litt lenger tid på å få jobben gjort enn en del andre maskiner, men gir til gjengjeld glimrende kvalitet.

Konstruksjonen er en innovativ genistrek, som gir en uovertruffen fleksibilitet. Filene kan lagres i flere forskjellige filformat, både .MOV, TIFF, BMP,  JPEG m.fl. og er således optimal for «arkiv-lagring».


LOGO 2 SMALL

Digital Audio & Video Transfer Services