VELG DIN LEVERANDØR MED OMHU !

DET ER STORE FORSKJELLER PÅ DEN KVALITETEN SOM LEVERES, OG DET ER SLETT IKKE ALLTID DET ER SAMSVAR MELLOM PRIS OG KVALITET.  HØY PRIS BETYR IKKE NØDVENDIGVIS HØY KVALITET.  NEDENFOR SER DU NOEN EKSEMPLER PÅ HVOR VARIERENDE KVALITETEN ER, SÅ DET ER VIKTIG Å GJØRE ET RIKTIG VALG. BE ALLTID OM Å FÅ  OVERSPILT EN LITEN RULL UTEN KOSTNADER HOS DE FORSKJELLIGE LEVERANDØRENE, MEN HUSK AT DU MÅ SENDE DEN SAMME RULLEN TIL ALLE FOR AT DU SKAL KUNNE FÅ EN REELL SAMMENLIGNING.

Får du tilbake en overspilling som er i klasse med de 4 første bildene over, har du gjort et dårlig valg, og betalt altfor mye for en jobb du sannsynligvis like gjerne kunne gjort selv. En smalfilm har adskillig bedre kvalitet enn det som de 4 første overspillingene viser. De 4 siste bildene viser gode scanninger av 8mm filmer, og som også dine filmer kan nyte godt av om du velger rett leverandør.

Gjøre som 1000-vis har gjort før deg; send dine filmer til Moving Images og få best mulig kvalitet til gunstigste pris !!!

Og kvaliteten er, til tross for prisforskjellen, fullt på høyde med de beste, det være seg i innland eller utland.

40 år i bransjen og 1000-vis av fornøyde kunder, skulle være en god garanti for det !

Spilletid

Hvor lenge varer en liten rull Dobbel 8mm, Super 8mm eller 16mm? Det avhenger av i hvilken hastighet opptakene ble gjort. Dessverre blir det ofte gitt misvisende/unøyaktige opplysninger på mange nettsider. Her følger en samling fakta, som gjør det enkelt å regne ut nøyaktig spilletid for et gitt antall meter film, det være seg om opptakene ble gjort med 16, 18 eller 24 bilder pr. sekund – bps.

FormatAnt. bilder pr. mtr. filmSpilletid pr. mtr. 16 bps.Spilletid pr. mtr. 18 bps.Spilletid pr. mtr. 24 bps.
Dobbel 8mm26416,5 sekunder14,7 sekunder11,00 sekunder
Super 8mm 23614,8 sekunder13,1 sekunder9,8 sekunder
Regular 16mm / Super 16mm1318,2 sekunder7,2 sekunder5,5 sekunder

LOGO 2 SMALL

Digitalisering av Dobbel-8mm, Super-8mm, 9,5mm og 16mm film.